Forskellige grupper

Forskellige grupper
Grupper for dig, der er mellem 14 og 25 år. To frivillige voksne er ledere, og varigheden er mindst et halvt år, ofte 1-3 år.
Grupper for dig mellem 14 og 25 år, der har lyst til en intensiv personlig udvikling, fordi du måske har vægtproblemer, depression, selvmordstanker, trang til selvskade eller for mange indre og ydre konflikter. Disse grupper ledes af en professionel og en frivillig. De kører i 1 år.    Læs mere her…………
Grupper for dig mellem 18 og 30 år, der er psykisk sårbar og måske har en diagnose. To frivillige voksne er ledere, og gruppen kører mindst et halvt år.   Læs mere her……..  (link til Projekt Kim)
Grupper, hvor alle er nye fra starten, eller grupper, der har kørt et stykke tid og nu har plads til nye, fordi andre er holdt op.

*  Grupper for dig, der er mellem 13 og 30 år og har brug for større selvværd og netværk. To frivillige voksne er ledere af hver gruppe, og varigheden er mindst et halvt år, ofte 1-3 år. Hver gruppe er sat sammen efter alder.

*  Kreativ-grupper for dig, der er mellem 16 og 30 år og vil bruge tegninger, collage m.m. til større selvforståelse og opdagelse af egne ressourcer. Grupperne har ca. 4 deltagere og ledes af en ansat, der er både kunst- og kropsterapeut-uddannet og har mange års erfaring med samtalegrupper. Forløbet er IKKE terapi, men et kreativt frirum med vægt på tryghed, humor og fordybelse.

*  Du kan komme i en gruppe, hvor alle er nye fra starten (her kan dog godt være noget ventetid), eller i en gruppe, der har kørt et stykke tid og nu har plads til nye, fordi andre er holdt op.