Forskellige tilbud

Faste gruppetilbud
Vi har i øjeblikket tre forskellige gruppetilbud. Nemlig almindelige samtalegrupper, kreativgrupper og stemmehøringsgrupper. Læs mere om dem længere nede på siden. 

Fælles aktiviteter 
Nogle gange om året arrangerer vi fællesaktiviteter som bowling, spil, leg, fællesspisning, sommer og julefest. Alle unge kan være med – på tværs af grupper og venteliste – og det er en yderligere mulighed for at netværke og/eller styrke båndene mellem en gruppes medlemmer.

Førstegangssamtale
Når du starter i Samtalegrupper for Unge, holder vi en kort introsamtale med dig og en frivillig eller leder. Denne samtale har til formål at vi lærer dig at kende og du lærer os at kende. 

Individuelle samtaler
Udover en førstegangssamtale med alle unge tilbyder vi enkeltsamtaler med en frivillig eller en ansat. Det kan være et kort eller et langt forløb, der har fokus på afklaring, vejledning og støtte, hvad enten man som ung venter på en samtalegruppe, ikke føler sig klar til en gruppe eller måske er ophørt i en gruppe. 

Vores grupper

I øjeblikket har vi disse faste grupper. Nogle af disse  bliver holdt flere gange om ugen. Tidspunkterne får du til intro-samtalen.  :

Samtale-gruppe
Et forum hvor vi deler og beabejder det der rør sig i os og sker i vores liv. En bred dialog med plads til både lette og tunge emner.  

Kreativt frirum
En gruppe hvor vi arbejder på at få de ubevidste ressourcer frem ved hjælp af tegninger og andre kunstneriske udtryk.

Stemmehøre-gruppe
En gruppe for dig der hører stemmer. Gruppen bliver afholdt af Unge stemmer Odense som er specialiseret indenfor stemmehøring. Gruppen bliver afholdt i Samtalegrupper for Unges lokaler. 

Læse-gruppe
Læseguiden Anja læser digte, noveller og tekst-uddrag højt for gruppen. Derefter snakker vi om de tanker og følelser som  teksterne fremkalder.