Forskellige tilbud

Faste gruppetilbud
Vi har i øjeblikket tre forskellige gruppetilbud. Nemlig almindelige samtalegrupper, kreativgrupper og stemmehøringsgrupper. Læs mere om dem længere nede på siden. 

Fælles aktiviteter 
Nogle gange om året arrangerer vi fællesaktiviteter som bowling, spil, leg, fællesspisning, sommer og julefest. Alle unge kan være med – på tværs af grupper og venteliste – og det er en yderligere mulighed for at netværke og/eller styrke båndene mellem en gruppes medlemmer.

Førstegangssamtale
Når du starter i Samtalegrupper for Unge, holder vi en kort introsamtale med dig og en frivillig eller leder. Denne samtale har til formål at vi lærer dig at kende og du lærer os at kende. 

Individuelle samtaler
Udover en førstegangssamtale med alle unge tilbyder vi enkeltsamtaler med en frivillig eller en ansat. Det kan være et kort eller et langt forløb, der har fokus på afklaring, vejledning og støtte, hvad enten man som ung venter på en samtalegruppe, ikke føler sig klar til en gruppe eller måske er ophørt i en gruppe. 

Vores grupper

På nuværende tidspunkt har vi tre forskellige faste gruppetilbud. De bliver holdt flere gange om ugen. Du kan læse mere om dem her: 

Samtalegruppe
En gruppe hvor vi snakker sammen om hvad der rør sig i vores liv. Det strækker sig fra dialog om hårde perioder og helt til almindelig hyggesnak.

Kreativt frirum
En gruppe hvor vi arbejder på at få de ubevidste ressourcer frem ved hjælp af tegninger og andre kunstneriske udtryk. 

Stemmehøregruppe
En gruppe for dig der hører stemmer. Gruppen bliver afholdt af Unge stemmer Odense som er specialiseret indenfor stemmehøring. Gruppen bliver afholdt i Samtalegrupper for Unges lokaler.